- ALUFENSTER

Dodatni elementi

Osim klasičnih elemenata stolarije (prozori, vrata, kapije, ograde ...), u ponudi imamo i širok spektar drugih proizvoda, kako pratećih (roletne, komarnici, okapnice, venecijaneri ...), tako i zasebnih (klupe, tende, rešetke, grobnice, konstrukcije za pokrivanje bazena ...). Svi elementi se izrađuju od najkvalitetnijih materijala, tako da omogućuju jednostavno i lako rukovanje, najmanje moguće održavanje i lakoću montaže. Za mnoge elemente je vrlo bitno pažljivo planiranje prilikom izgradnje objekata, kako bi proizvodi mogli da se funkcionalno postave. Zbog toga Vam preporučujemo i konsultaciju sa nama kako bi zajednički pronašli najoptimalnije rešenje.

- Šta Vam nudimo

Dodatni elementi

za dodatnu estetiku i finkcionalnost Vaše stolarije

  • Roletne
  • Komarnici
  • Okapnice
  • Konstrukcije
img

Roletne

Roletne nisu obavezan ali su jako koristan element prozora. Roletnama regulišemo ulazak svetlosne energije u prostoriju, štite nas od vremenskih uslova (vetra, kiše, sunca), neželjenih pogleda i buke spolja, estetski ulepšavaju spoljašnji izgled fasade, dodatna su sigurnost prostora itd. U ponudi imamo 4 osnovna tipa roletni: Unutrašnje roletne, Spoljašnje roletne, Podfasadne roletne i Solomatici. U ovu grupu dodatnih elemenata možemo dodati i venecijanere.

Pročitajte još

Komarnici

Komarnici predstavljaju zaštitu protiv komaraca ali i svih drugih vrsta insekata. Njihova karakteristika je da omogućavaju normalno cirkulisanje vazduha, čime se prostorija normalno provetrava a ne zatvara pogled i ne sprečava ulazak svetlost u prostoriju. Komarnici se postavljaju sa spoljašnje strane prozora i vrata, a iza roletni ukoliko planirate njihovo postavljanje. U ponudi imamo 3 vrste komarnika: Fiksni (ne mogu da se otvaraju pa se uglavnom postavljaju na manjim prozorima), Rolo komarnici (otvaraju se kao zavesica koja se podiže gore-dole), Plise komarnici (otvaraju se bočno slično harmonika vratima, pa se najčešće koriste na balkonskim u ulaznim vratima).

img
img

Okapnice

Okapnice ili podprozorske daske možemo podeliti na spoljašnje i unutrašnje. Spoljašnje okapnice se izrađuju od aluminijuma i imaju ulogu da sprovode svu suvišnu vodu – kišnicu dalje od prozora i zidova, tako da nema kvašenja istih i izoluje zidove od vlage nastale skupljanjem snega i leda. Unutrašnje okapnice se izrađuju od PVC-a i imaju dekorativnu ulogu na otvoru ispod prozora, ali i zaštitu od mehaničkih oštećenja i vlage, omogućavaju lakše održavanje i kreiraju praktičnu podlogu za držanje saksija sa cvećem. Ukoliko se postavljaju novi prozori, postoji opcija ugradnje podprozorskog profila koji ima efikasnu ulogu povezivanja okapnica ispod prozora.

Konstrukcije

Aluminijumske konstrukcije podrazumevaju široku paletu proizvoda različitih namena kao što su: aluminijumske klupe, tende, rešetke, poklopci šahti, aluminijumske kutije za strujomere, grobnice, ograde oko grobnih mesta, aluminijumski krstovi, konstrukcije za pokrivanje bazena, konstrukcije na bunarima, kiosci, aluminijumski paviljoni, nadstrešnice, letnje i zimske bašte itd.

img
ALUFENSTER

NAŠ TIM

Bogatstvo svake firme su njeni ljudi.

-Kako da nas pronađete

ALUFENSTER

Adresa : Naselje Gradište bb, 19300 Negotin

Telefon office : +381 19 545 018, +381 69 545 0180

Telefon vlasnik: +381 63 435 706

E-mail : office@alufenster.rs