- ALUFENSTER

ALU stolarija

Kada je potrebna lagana a stabilna konstrukcija i kada je reč o zastakljivanju većih površina, a želite i širok spektar boja i dezena aluminijumska stolarija se postavljaju kao pravi izbor.

Aluminijum je konstrukcijski materijal pogodan za izradu kako normalnih elemenata tako i proizvoda većih dimenzija kao što su: velika vrata, izlozi, pregradni zidovi u kancelarijama, fasadni paneli, kapije itd. Mišljenja stručnjaka potvrđuju da je aluminijumska stolarija – posebno vrata, nezamenjiva kako kod poslovnih tako i privatnih visoko frekventnih prostora gde su uz termo-izolaciona prioritetna i mehanička svojstva stolarije .

Pročitajte još
- Šta Vam nudimo

ALU stolarija

u kombinaciji sa okovima Maco i Guardian staklom

  • Ulazna vrata
  • Garažna vrata
  • Prozori
  • Klizni sistemi
img

ALU ulazna vrata

Visoka sigurnost, postojanost, stabilnost, široka lepeza boja i modela samo su neki od razloga da se opredelite za aluminijumska vrata.

Ulazna vrata za kuću izrađuju se od profila sa termo mostom koji osim toplotne pruža i odličnu zvučnu izolaciju. Što se tiče ulaznih vrata u stanovima izbor između termo i hladnog profila zavisi od finansijskih ograničenja.

Nudimo Vam jako veli izbor postojećih modela, ali isto tako možemo napraviti vrata skoro po svim mogućim zahtevima koje Vi imate. Vrata mogu biti sa kvakama, rukohvatima, automatima za zatvaranje, kodiranim ključevima, skrivenim krilima ...

Galerija Ulaznih vrata

Garažna vrata

Pod garažnim vratima podrzumevamo vrata većih dimenzija od klasičnih ulaznih vrata. Ona moraju da zadovolje osnovne funkcije čvrstoće i funkcionalnosti.

Vrata mogu biti klasična sa dva i više krila, klizna, segmentna i rolo vrata. Mogu se pokretati manuelni ili električnim motorom sa daljinskim upravljanjem.

Moguće je u velikim vratima ugraditi i manja pešačka vrata.

Galerija Garažnih vrata
img
img

Aluminijumski prozori

Aluminijumski prozori mogu biti hladni (bez termo mosta) i sa termo mostom (poliamidna traka). Hladan profil se koristi isključivo za pozicije gde nema razlike u temperaturama spolja i unutra jer u suprotnom će kondezovati. Ukoliko je reč o prostorijama gde se živi preporuka je svakako koristiti profil sa termo mostom.

Aluminijumska stolarija se naročito koristiti za zatvaranje večih površina kao što su poslovni prostori, izlozi i slično.

Klizni sistemi

Aluminijumski profili su naroćito pogodni za zastaklivanje otvora koji traže potpuno otvaranje pomoću kliznih ili harmonika sistema. To su uglavnom terase i prostori restorana, kafea i izložbenih salona. Prednost ovakvih vrata je u tome što zauzimaju mnogo manje prostora kada su otvorena. U većini slučajeva, zbog velikih površina, klasična vrata i nije moguće primeniti.

Razlikijemo nekoliko tipova ovih sistema: Klasična klizna vrata, Kombi sitemi, Akordion harmonika sklapajući sistemi, Klizno preklapajući sistemi.

img
ALUFENSTER

NAŠ TIM

Bogatstvo svake firme su njeni ljudi.

-Kako da nas pronađete

ALUFENSTER

Adresa : Naselje Gradište bb, 19300 Negotin

Telefon office : +381 19 545 018, +381 69 545 0180

Telefon vlasnik: +381 63 435 706

E-mail : office@alufenster.rs