Alufenster - alu i pvc stolarija
 
 
       
   

ROLETNE

Roletne su jedinstven proizvod koji je dizajniran da pruži zastitu od vetra, kiše, snega, hladnoće, toplote, svetlosti. Takodje pružaju zaštitu i od provalnika. Pored nabrojanog, one u stvari unapredjuju i poboljšavaju izgled vašeg doma. Ugradjivanje roletni daje kući bolju izolaciju i značajno smanjuje račun za grejanje i hladjenje. Kada su podignute roletne su praktično nevidljive, nalaze se u svojoj kutiji. One mogu biti spoljne koje se mogu ugraditi na već postojeće prozore i unutrašnje koje se montiraju na nove prozore.
...

 

ROLETNE omogućavaju održavanje blage temperature u vašoj kući ili poslovnom prostoru u periodu toplih letnjih dana. U većini slučajeva, korišćenjem roletni, nije potrebno istovremeno korišćenje rashladnih uređaja. U hladnim zimskim danima ukoliko se roletne pravilno koriste, potrošnja grejanja može biti smanjena za 10%. Obezbeđuju brzu zaštitu prozora od obilnih padavina, grada i oluje.

Lamele od kojih se sastoji roletna proizvode se od aluminijuma punjene poliuretanom ili od pvc-a. Širok spektar boja i motiva omogućuje što bolji izgled u sklopu sa Vašim eksterijerom.

ALUMINIJUMSKI KAPCI - GRILJE nisu samo izuzetno funkcionalni elementi, već predstavljaju važan ukrasni deo fasade. Osim za provetravanje i zaštitu od pogleda, jedna od najvažnijih karakteristika prozorskih kapaka je njihova dekorativna uloga. Aluminijumski i PVC-kapci, maštovito dizajnirani, u različitim bojama, značajno utiču na izgled fasade, a Vašoj kući daju sasvim individualni pečat.

 

 

VENECIJANERI su ukras svakog enterijera koji vas pritom čuvaju od sunca i radoznalnih pogleda. Kontrolišu pravac i količinu svetlosti i predstavljaju idealno rešenje za sve tipove otvora. Venecijaneri se montiraju u sam okvir prozora sa njegove unutrašnje strane. Takođe se mogu montirati i na krovne prozore. Sastoje se od metalne plastificirane kutije, mehanizma, sajle i palice za otvaranje i zatvaranje, kao i aluminijumskih traka sa završnom poliesterskom obradom u koloru. Izrađuju se od specijalnog obostrano obojenog aluminijuma tako da im je rok trajanja neograničen. Namenjeni su za sve vrste stolarije, bez obzira na materijal od koga je stolarija napravljena. Imamo široku paletu boja (30-40) koju možete uklopiti u vaš enterijer.

KOMARNICI Vas štite od dosadnih insekata u vašim poslovnim prostorijama, kućama, stanovima, vikendicama... Postoje dva osnovna tipa komarnika: rolokomarnici i fiksni komarnici. Ramovi se izrađuju od plastike i aluminijuma, a mrežica od fiberglasa. Mrežica je otporna na sve vremenska uslove. Kada se komarnici postave, vrata ili prozori mogu nesmetano da se otvaraju i zatvaraju. Komarnici su 100% efikasni u sprečavanju ulaska insekata, dok u isto vreme pružaju vidljivost i ne umanjuju količinu svetlosti u prostorijama.

   

Karakteristike naših dodatnih proizvoda:

  • Dugotrajnost i postojasnost
  • Sigurnost protiv provale i krađe
  • Lako doziranje svetlosti
  • Otpornost na atmosferske uticaje
  • Široka paleta boja
  • Jednostavno rukovanje, čišćenje i održavanje
  • Različite mogućnosti ugradnje

 

 
  Alufenster - alu i pvc stolarija