Alufenster - alu i pvc stolarija
 
 
       
   

ALUMINIJUMSKE KAPIJE

Aluminijumske kapije se danas svrstavaju u najatraktivnije na našem tržištu. One su kombinacije aluminijskih profila i spojnih elemenata čijim kombinacijama je moguće dobiti razne oblike i funkcijski prilagođene vrste kapija. Aluminijumske kapije su veoma estetske, jednostavno se montiraju, male su mase a pritom ne zahtevaju nikakvo održavanje dugi niz godina.
...

 

Karakteristika naših ograda je prilagodljivost svim zahtevanim veličinama i željenim oblicima, kao i gotovo neiscrpan izbor oblikovanja i finalne obrade aluminijuma i boja.

Aluminijumske kapije izrađuju se po Vašim zahtevima, idealno se uklapaju uz svaki enterijer i eksterijer i ne zahtevaju nikakvo dodatno održavanje. Izrađujemo ih od cevi različitih dimenzija koje imaju mogućnost kombinovanja sa različitim materijalima, iz tog razloga su mogućnosti konačnog dizajna velike.

Njihove prednosti u odnosu na ostale materijale za izradu kapija (drvo, gvožđe ...) su višestruke. Pre svega su dugotrajne, kvalitetne, sigurne, elegantanog izgleda, visoke otpornosti na sve klimatske uslove. Prilagodljive su svim mestima i ne zahtevaju održavanje. Dostupne su kao eloksirane ili plastificirane u širokom spektru boja što Vam omogućava prilagođavanje svim Vašim zahtevima. Osim toga lako se i brzo montiraju, idealne su i lako se uklapaju u sve vrste enterijera.

Kapije mogu biti krilne i klizne, a otvaranje kapija je moguće pomoću elektromotora sa daljinskim upravljanjem ili mehanički.

Vrhunski odnos cene i kvaliteta čine aluminijumske kapije idealnim izborom za Vaše dvorište.

   

Karakteristike kapija:

  • Savremen i lep izgled
  • Ne podležu vremenskim uticajima
  • Nema korozije i farbanja
  • Lako održavanje i čišćenje
  • Brza montaža
  • Velika mogućnost oblikovanja
  • Jednostavno rukovanje

 

 
  Alufenster - alu i pvc stolarija